Gyldendal Logo

Siste nytt! Få nyheter fra Aftenposten Junior skole

Gyldendal og Aftenposten Junior skole inngår nå et unikt samarbeid. Kombiner den solide kvaliteten fra fagrommene i Skolestudio, det lystbetonte innholdet i Salaby og nyhetsstoffet fra Aftenposten Junior skole – alt på ett sted.

  • Skolestudio 1-7

Fra skoleåret 2022/23 vil Gyldendal tilby en helt ny og unik pakke til barnetrinnet bestående av Skolestudio, Salaby og Aftenposten Junior skole.

Samarbeidet innebærer at Gyldendal overtar distribusjonsansvaret for Aftenposten Junior skole. Skolene kan få tilgang til avisen som en egen selvstendig tjeneste, men også i kombinasjon med Gyldendals digitale læringsmiljø. Det siste mener forlagssjef i Gyldendal, Hanne-Mari Eide Bennett, er en kraftfull pakke.

– Da får man både Gyldendals helhetlige læreverk i Skolestudio som lærerne trygt kan basere undervisningen på, humoren og sprelskheten fra fra Salaby-universet og i tillegg dagsaktuelle nyheter skrevet for barn. Her elever og lærere så å si alt de trenger i én pakke, sier hun.

Aftenposten Junior skole

Aftenposten Junior skole er en digital nyhetstjeneste for barn og unge. Innholdet er spesielt utviklet for elever i grunnskolen og gjør det lettere for lærere å bruke nyheter i undervisningen.

Skolestudio 1-7 | Basis Trio

Med Skolestudio 1–7, Basis Trio får du tilgang til Gyldendals digitale læringsmiljø Skolestudio, engasjerende og morsom læring i Salaby og Aftenposten Junior skole, en digital avis spesielt tilpasset lesetrening og undervisning i grunnskolen.

Skolestudio 1–7, Basis Trio inneholder:

  • Fagrommene i Skolestudio 1-7
  • Salaby 1-7
  • Aftenposten Junior skole

Les mer:

Prisbelønnet journalistikk for barn og unge

Aftenposten Junior skole er digital nyhetstjeneste med prisbelønnet journalistikk for barn og unge. De viktigste nyhetene fra inn- og utland blir forklart med et språk elevene forstår. Du finner varierte tekster, quizer og podkaster som engasjerer elevene.

Heldekkende læremidler i Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

Salaby - fordi læring skal være gøy

Salaby er et digitalt læringsunivers for barnehage og barnetrinnet. På Salaby.no finner du en mengde ressurser i alle fag på alle trinn i grunnskolen. Salabyredaksjonen utgjør et kreativt miljø i Gyldendal. Her jobber pedagoger, designere, illustratører, programmerere og tekstforfattere tett sammen for å nå vår felles målsetning om at læring skal være gøy.

Skolestudio 1–7 logo
Skolestudio 1-7

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899