Gyldendal Logo

Siste nytt! Få nyheter fra Aftenposten Junior skole

Gyldendal og Aftenposten Junior skole inngår nå et unikt samarbeid. Kombiner den solide kvaliteten fra fagrommene i Skolestudio, det lystbetonte innholdet i Salaby og nyhetsstoffet fra Aftenposten Junior skole – alt på ett sted.

Fra skoleåret 2022/23 vil Gyldendal tilby en helt ny og unik pakke til barnetrinnet bestående av Skolestudio, Salaby og Aftenposten Junior skole. I Skolestudio vil lærere og elever finne våre helhetlige læreverk som de trygt kan basere sin undervisning på. Det frydefulle innholdet i Salaby sikrer læringsglede og nyhets- og aktualitetsinnholdet fra Aftenposten Junior skole gjør at læreren kan undervise i dag, om det som skjedde i går.

Prisbelønnet journalistikk for barn og unge

Aftenposten Junior skole er nettavis med prisbelønnet journalistikk for barn og unge. De viktigste nyhetene fra inn- og utland blir forklart med et språk elevene forstår. Du finner varierte tekster, quizer og podkaster som engasjerer elevene.

Heldekkende læremidler i Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

Salaby - fordi læring skal være gøy

Salaby er et digitalt læringsunivers for barnehage og barnetrinnet. På Salaby.no finner du en mengde ressurser i alle fag på alle trinn i grunnskolen. Salabyredaksjonen utgjør et kreativt miljø i Gyldendal. Her jobber pedagoger, designere, illustratører, programmerere og tekstforfattere tett sammen for å nå vår felles målsetning om at læring skal være gøy.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899