Gyldendal Logo

La årets skolestart på barnetrinnet bli den beste!

Her finner du nyttige ressurser til en god skolestart på barnetrinnet.

  • Matematikk 1-7
  • Norsk 1-7
  • Engelsk 1-7
  • Samfunnsfag 1-7
  • Naturfag 1-7

6 tips som gir klassen en kickstart på skoleåret

Endelig skolehverdag igjen! Men hvordan skape samhold og engasjement for fagene etter en lang ferie? Se tipsene fra lærer og dramapedagog Åse Olving Lund ved Bogstad skole i Oslo.

Startpakker fra våre læreverk:

Årsplaner

Årsplaner i alle fag finner du ved å logge inn i Skolestudio og velge Fagrom for ditt læreverk og ditt trinn. Under punktet "Til lærer" i venstremenyen finner du årsplaner og andre nyttige ressurser. Du finner også mye av det samme innholdet, deriblant årsplaner, i Bokstøtte for ditt læreverk.

Få en rask innføring i Skolestudio og de nye læreverkene

Planleggingsdagene i august er fulle av gjøremål, og i år blir det kanskje ekstra travelt fordi du skal sette deg inn i nye læreverk og nye digitale læremidler?

Gyldendal har gjort det lettere for deg: I videokanalen Gyldendal Fagtid finner du innspilte fagkurs, opplæringsfilmer og webinarer. Våre forfattere og digitalpedagoger gir deg både kunnskap og nyttige tips slik at du kommer raskere i gang.

Bokstøtte: Digitale ressurser til deg som bruker bok

Bokstøtte i Skolestudio er digitale ressurser som støtter bokbrukeren. Har du valgt bok som primærlæremiddel vil du her finne nyttige og nødvendige digitale ressurser som supplerer lærebøker utviklet til Kunnskapsløftet 2020, helt kostnadsfritt. Du logger inn med Feide og velger Bokstøtte for ditt læreverk.

Kom godt i gang med matematikk:

Hold deg oppdatert på Skolestudio for grunnskolen

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læreverk, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

Multi logo
Matematikk 1-7

Multi er et komplett læreverk i matematikk. Multi lar elevene utforske matematikken, øve på ferdigheter og du som lærer kan hele veien følge og vurdere elevens progresjon.

Salto logo
Norsk 1-7

I Salto får elevene samarbeide, utforske og gå i dybden av samme tema ut fra ulike innfallsvinkler. En tydelig progresjon sikrer dybdelæring.

Explore logo
Engelsk 1-7

I Explore lærer elevene engelsk med utgangspunkt i seg selv. Læreverket legger vekt på kritisk tenkning og en utforskende og kreativ tilnærming til språklæring.

Refleks Samfunnsfag logo
Samfunnsfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Refleks Naturfag logo
Naturfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899