Gyldendal Logo

La årets skolestart bli den beste!

Her finner du nyttige ressurser til en god skolestart på barnetrinnet.

  • Matematikk 1-7
  • Norsk 1-7
  • Engelsk 1-7
  • Samfunnsfag 1-7
  • Naturfag 1-7

6 tips som gir klassen en kickstart på skoleåret

Endelig skolehverdag igjen! Men hvordan skape samhold og engasjement for fagene etter en lang ferie? Se tipsene fra lærer og dramapedagog Åse Olving Lund ved Bogstad skole i Oslo.

Startpakker fra våre læreverk:

Få en rask innføring i Skolestudio og de nye læreverkene

Planleggingsdagene i august er fulle av gjøremål, og i år blir det kanskje ekstra travelt fordi du skal sette deg inn i nye læreverk og nye digitale læremidler?

Gyldendal har gjort det lettere for deg: I videokanalen Gyldendal Fagtid finner du innspilte fagkurs, opplæringsfilmer og webinarer. Våre forfattere og digitalpedagoger gir deg både kunnskap og nyttige tips slik at du kommer raskere i gang.

Kom godt i gang med matematikk:

Hold deg oppdatert på Skolestudio

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læreverk, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

Multi logo
Matematikk 1-7

Multi er et komplett læreverk i matematikk for barnetrinnet og kommer nå i en helt ny utgave tilpasset nye læreplaner.

Salto logo
Norsk 1-7

I Salto får elevene samarbeide, utforske og gå i dybden av samme tema ut fra ulike innfallsvinkler. En tydelig progresjon sikrer dybdelæring.

Explore logo
Engelsk 1-7

Læreverket Explore kommer nå i en helt ny utgave tilpasset ny læreplan. Til skolestart 2021 får du Explore i bokform på 1., 2., 3., 5. og 6. trinn. Bruker du Explore i digital versjon i Skolestudio finner du innhold på alle trinn fra skolestart 2021!

Refleks Samfunnsfag logo
Samfunnsfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Refleks Naturfag logo
Naturfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899