Gyldendal Logo

La årets skolestart på barnetrinnet bli den beste!

Her finner du nyttige ressurser til en god skolestart på barnetrinnet.

  • Matematikk 1-7
  • Norsk 1-7
  • Engelsk 1-7
  • Samfunnsfag 1-7
  • Naturfag 1-7

Alt du trenger til skolestart

Årsplaner, lærerveiledninger, opplæringsvideoer og tverrfaglige opplegg: I Skolestudio finner du nyttige ressurser til skolestarten, både for deg som bruker bok og deg som bruker et digitalt læreverk. Klikk deg inn på ditt fag for å komme i gang:

6 tips som gir klassen en kickstart på skoleåret

Endelig skolehverdag igjen! Men hvordan skape samhold og engasjement for fagene etter en lang ferie? Se tipsene fra lærer og dramapedagog Åse Olving Lund ved Bogstad skole i Oslo.

Kurs og opplæring: Kom i gang!

Gyldendal har gjort opplæringen lettere for deg: I videokanalen Gyldendal Fagtid finner du innspilte fagkurs, opplæringsfilmer og webinarer. Våre forfattere og digitalpedagoger gir deg både kunnskap og nyttige tips slik at du kommer raskere i gang.

I skolestarten vil du også få mulighet til å delta på webinarer som gir deg en grundig innføring i Skolestudio.

Bokstøtte: Digitale ressurser til deg som bruker bok

Bokstøtte i Skolestudio er digitale ressurser som støtter bokbrukeren. Har du valgt bok som primærlæremiddel vil du her finne nyttige og nødvendige digitale ressurser som supplerer lærebøker utviklet til Kunnskapsløftet 2020, helt kostnadsfritt. Du logger inn med Feide og velger Bokstøtte for ditt læreverk.

Veileder til foresatte

Mange foreldre liker å sette seg inn i læremidlene barna bruker. Her får du en komplett guide du kan sende ut, både som tekst og video.

Hold deg oppdatert på Skolestudio for grunnskolen

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læremidler, faglig påfyll, undervisningstips og kursinvitasjoner.

Multi logo
Matematikk 1-7

Multi er et komplett læreverk i matematikk. Multi lar elevene utforske matematikken, øve på ferdigheter og du som lærer kan hele veien følge og vurdere elevens progresjon.

Salto logo
Norsk 1-7

I Salto får elevene samarbeide, utforske og gå i dybden av samme tema ut fra ulike innfallsvinkler. En tydelig progresjon sikrer dybdelæring.

Explore logo
Engelsk 1-7

I Explore lærer elevene engelsk med utgangspunkt i seg selv. Læreverket legger vekt på kritisk tenkning og en utforskende og kreativ tilnærming til språklæring.

Refleks Samfunnsfag logo
Samfunnsfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Refleks Naturfag logo
Naturfag 1-7

Refleks er et helt nytt læreverk i samfunnsfag og naturfag for barnetrinnet. Gjennom utforsking og refleksjon oppdager elevene samspillet mellom naturen og samfunnet.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899