Gyldendal Logo

Skolestart: Vi er klare!

Vi hjelper deg med å komme i gang med dine læremidler fra Gyldendal, enten det er bøker eller digitalt. Her finner du det du trenger!

  • undefined

Årsplaner, lærerveiledning, opplæringsvideoer og tverrfaglige opplegg: I Skolestudio finner du nyttige ressurser til skolestarten, både for deg som bruker bok og deg som bruker et digitalt læreverk. Klikk deg inn på ditt trinn for å komme i gang:

Lær mer: Kurs og webinarer

Bli bedre kjent med dine læremidler, få faglig inspirasjon og nyttige undervisningstips på kurs og webinarer med Gyldendal. Alle kurs er gratis.

I Gyldendal Fagtid kan du se opptak av tidligere webinarer og nyinnspilte videokurs.

Ny i Skolestudio?

Lær mer om hva Skolestudio er og hvilke muligheter som finnes i Fagrom, Salaby, Smart Øving, Smart Vurdering, Smart Bok, Bokstøtte og Gyldendals Skolebibliotek, i tillegg til en rekke andre produkter utviklet til nye læreplaner.

Veileder til foresatte

Mange foreldre liker å sette seg inn i læremidlene barna bruker. Her får du en komplett guide du kan sende ut, både som tekst og video.

Skolestart på barnetrinnet

Skolestart på ungdomstrinnet

Skolestart på videregående

Lær mer: Kurs og webinarer med Gyldendal

Hold deg oppdatert på Skolestudio for grunnskolen

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læremidler, faglig påfyll, undervisningstips og kursinvitasjoner.

Hold deg oppdatert på Skolestudio for videregående skole

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om fagfornyelsen, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899