Gyldendal Logo

Tre gode grunner til å teste Skolestudio i dag

Rikt innhold og fleksibel funksjonalitet sikrer god læring fra første til siste skoleår.

1. I Skolestudio finner du alt du trenger på ett sted

I Skolestudio er alle Gyldendals digitale læremidler til Kunnskapsløftet 2020 samlet på ett sted. Du vil blant annet finne Fagrom i alle fag, Salaby, Smart Øving, Smart Vurdering, Smart Bok og Gyldendals Skolebibliotek, i tillegg til en rekke andre produkter utviklet til ny læreplan.

Fagrommene i Skolestudio er en digital versjon av læreverket. Det er basert på samme manus som bøkene, men er transformert og tilpasset det digitale formatet. Våre fagrom er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som er et fullverdig alternativ til bøkene. De har også innhold som ikke finnes i bøkene, og vil stadig bli oppdatert med aktuelt og nytt innhold. I mange fagrom finner du også en grundig lærerveiledning som hjelper deg med planlegging og gjennomføring av undervisningen eller evaluering av elevens arbeid.

2. Vær din egen redaktør

I fagrommene i Skolestudio har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet, og du kan tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Som lærer kan du selv redigere og endre undervisningsøktene: Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, hente innhold fra høyere eller lavere trinn eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.

Her forklarer en av våre digitalpedagoger hvordan du kan tilpasse innholdet i Skolestudio til din undervisning:

3. Det er lett å komme i gang

Logg inn med din Feide-bruker, klikk på «Se mer» og velg produktene du ønsker å prøve. Du kan prøve produktene i Skolestudio kostnadsfritt i 30 dager. Elever får også prøvetilgang, og sammen kan dere prøve ut og vurdere læringsmiljøets rike innhold og fleksible funksjonalitet. Dere aktiverer selv prøvetilgangene etter å ha logget dere på.

Se hvordan du enkelt bestiller prøvelisens:

Når du har logget deg inn får du mer informasjon om hvordan du kommer i gang. Du kan enkelt legge til elever basert på Feide-grupper, skifte målform eller velge et annet trinn i fagrommet. Står du fast kan du alltid ta kontakt med oss i Chat-funksjonen som du finner nederst i høyre hjørne.

I Skolestudio finner du:

  • Fagrom: Digitale versjoner av våre kjente læreverk i alle fag
  • Salaby Skole
  • Smart Øving
  • Smart Vurdering
  • Gyldendals Skolebibliotek
  • Smart Bok
  • Andre produkter utviklet til ny læreplan

Prøv Skolestudio nå

Ta en titt på noe av innholdet i Skolestudio:

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899