Gyldendal Logo

Tilpass innhold og del!

Fleksibilitet er viktig for en lærer, også når du skal sette sammen innhold til undervisningen. I Skolestudio kan du redigere og sette sammen egne undervisningsopplegg, og dele de med klassen din eller enkeltelever.

  • undefined

I Skolestudio har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe.

Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Du deler innhold ved å klikke på Tildel-ikonet, og kan velge å dele til flere klasser samtidig, kun noen få enkeltelever – eller med andre lærere! Mottaker får da en varsling om at du har sendt dem noe.

Se elevsvar og gi tilbakemelding

Du finner klassens aktivitet og elevsvarene under elev-ikonet i fagrommet. Der kan du gå igjennom elevenes svar og gi tilbakemelding.

Du får også full oversikt over alt arbeid elevene har gjort i de ulike fagrommene under Mine elever. Mangler du elever kan det hende at de ikke har logget seg inn i Skolestudio enda. Les mer her.

Vanlige spørsmål

Hvordan kommer elevene i gang?
Elevene kan logge seg inn i Skolestudio med Feide og starte arbeidet med en gang.

Kan jeg se hva elevene har gjort?
Fra forsiden kan du gå inn på Mine Elever og se alt elevene har jobbet med og hvor langt de har kommet. Om du trykker deg inn på en elev kan du gå videre og se hva de har svart.


Hvordan deler jeg med elevene?
Du kan dele innhold med elevene gjennom å trykke på "Del med andre". Den muligheten dukker opp både når du går inn på en innholdspakke og når du er inne i innholdet du vil dele. Da vil du få opp en liste med dine grupper og velger selv hvem du vil dele med. Du kan dele med hele grupper eller enkelt elever.


Må jeg dele innholdet med elevene?
Nei, du trenger ikke dele innholdspakkene med elevene. Du kan også gi beskjed til elevene på annen måte om hva du ønsker at de skal gjøre. Ved å dele innholdet vil dette legge seg øverst på siden hos elevene under "Delt med deg". Innholdspakker som du tilpasser gjennom å fjerne eller legge til noe, må deles med elevene for at de skal få tilgang til innholdet.

Kom i gang: Slik bruker du Skolestudio!

I alle våre bokstøtter og fagrom i Skolestudio finner du en egen innholdspakke under "Til lærer". Vi anbefaler deg å gjøre deg kjent med innholdet i denne pakken, slik at du vet hvordan du best kan bruke Skolestudio i din undervisning.

Hold deg oppdatert på Skolestudio for videregående skole

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om fagfornyelsen, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899