Gyldendal Logo

Boktips: Kunsten å tryne

Har du prøvd parkour? Og hvor mye må du trene for å bli skikkelig god i det? Har du klart å komme deg gjennom ulike hindringer i livet? Eller har du gått på trynet?

  • Bibliotek

For hva gjør du når vennskapet til din beste venn blir satt på prøve? Hvor langt er du villig til å gå når bestevennen din er mer opptatt av jenter enn å være sammen med deg?

Da skolen begynner igjen etter sommeren, vil plutselig de mest populære jentene i klassen henge med Samuel og Jonas. Men Samuel klarer bare å tenke på den mystiske jenta han har møtt. Den nye populariteten blir en utfordring i vennskapet mellom Samuel og Jonas. En historie om å trene til det sitter, om mystiske jenter og om hvem som snakker sant.

Forfatter: Jan Tore Noreng
Utgivelsesår: 2020
Målform: Bokmål
Isbn: 9788205526693

Mer av samme forfatter:

#alfahann

Jan Tore Noreng

Han har hele pakka: Han er smart, populær, kjekk, og har en kropp som alle de andre guttene i tiende klasse misunner ham. I tillegg er Torstein sammen med Viktoria, den perfekte dama. Livet hans er som skapt for Instagram. Men den som har ALT, har også ALT å tape.

Bli med inn i Gyldendals Skolebibliotek

I Skolestudio, Gyldendals digitale læringsmiljø, vil du fra juni 2021 finne en rekke bøker som er valgt ut spesielt for å vekke leselyst hos elevene i grunnskolen. Denne samlingen kalles Gyldendals Skolebibliotek og inneholder bøker som passer fra alderen 6 til 16 år, inkludert Saltos bokhylles bøker for 1. til 4. trinn. Har du lisens på Salaby finner du også Salabys bibliotek som en del av tilbudet.

Skolebibliotek logo
Bibliotek
Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899