Gyldendal Logo

Alt du trenger å vite om Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

Alle fag. Alle trinn. Heldekkende.

I Skolestudio samler vi alle Gyldendals digitale læremidler til Kunnskapsløftet 2020 på ett sted. Du vil blant annet finne Fagrom i alle fag, Salaby, Smart Bok, Smart Øving, Smart Vurdering og Gyldendals Skolebibliotek, i tillegg til en rekke andre produkter utviklet til ny læreplan.

Fagrom er vår nyeste produktserie i Skolestudio. Fagrom er digitale versjoner av våre læreverk. Læringsinnholdet i fagrommene baserer seg på samme manus som papirlæreverket, men er transformert og tilpasset det digitale formatet. Produktene er heldekkende og tilbyr innhold og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har digitalt læringsinnhold med høy kvalitet som erstatter behovet for å investere i tradisjonelle papirlæreverk. Fagrom finnes til alle fag og trinn i grunnskolen.

Til skolestart 2021 vil du finne innhold til alle fag og alle trinn i grunnskolen i Skolestudio. Du og elevene dine har da alt læringsinnhold dere trenger for å møte Kunnskapsløftet 2020 på ett sted – i Skolestudio.


Illustrasjon for alle fag, alle trinn

Hva koster Skolestudio?

I Skolestudio skal du enkelt kunne velge et tilbud som er tilpasset dine behov. Enten du ønsker å kjøpe tilgang til enkeltprodukter og fag, eller om du vil ha alt samlet på ett sted. Du velger selv hvor mange brukere du kjøper tilgang til.

Godt personvern gjør valget trygt

Skolestudio er bygget på prinsipper om innebygget personvern. Som skoleeier, rektor og lærer kan du føle deg trygg på at informasjon elever og lærere på din skole eller i din kommune lagrer og deler, blir behandlet på en forsvarlig og sikker måte.

Motta nyheter om dine fag!

Prøv Skolestudio

Inneværende skoleår (20/21) kan lærer bruke Skolestudio kostnadsfritt. Elever får også prøvetilgang, og sammen kan dere prøve ut og vurdere læringsmiljøets rike innhold og fleksible funksjonalitet.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899