Gyldendal Logo

Alt du trenger å vite om Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår

Alle fag. Alle trinn. Heldekkende.

I Skolestudio samler vi alle Gyldendals digitale læremidler til Kunnskapsløftet. Du finner Fagrom, Salaby, Smart Øving, Smart Vurdering, Smart bok, Bokstøtte og Gyldendals Skolebibliotek, i tillegg til en rekke andre produkter utviklet til nye læreplaner. Du og elevene dine har alt læringsinnhold dere trenger for å møte Kunnskapsløftet 2020 på ett sted, i Skolestudio.

Illustrasjon for alle fag, alle trinn

Hva koster det?

I Skolestudio skal du enkelt kunne velge et tilbud som er tilpasset dine behov. Enten du ønsker å kjøpe tilgang til enkeltprodukter og fag, eller om du vil ha alt samlet på ett sted. Du velger selv hvor mange brukere du kjøper tilgang til.

Godt personvern gjør valget trygt

Skolestudio er bygget på prinsipper om innebygget personvern. Som skoleeier, rektor og lærer kan du føle deg trygg på at informasjon elever og lærere på din skole eller i din kommune lagrer og deler, blir behandlet på en forsvarlig og sikker måte.

Nytt i Skolestudio

Skolestudio er i stadig utvikling! Nysgjerrig på ny funksjonalitet og hva vi jobber med for tiden? Klikk her 👇

Motta nyheter om dine fag!

Prøv Skolestudio

Du kan prøve produktene i Skolestudio kostnadsfritt i 30 dager. Elever får også prøvetilgang, og sammen kan dere prøve ut og vurdere læringsmiljøets rike innhold og fleksible funksjonalitet. Dere aktiverer selv prøvetilgangene etter å ha logget dere på.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899