Gyldendal Logo

La årets skolestart på ungdomstrinnet bli den beste!

Her finner du nyttige ressurser til en god skolestart på ungdomstrinnet.

  • Matematikk 8-10
  • Norsk 8-10
  • Naturfag 8-10
  • Samfunnsfag 8-10
  • Engelsk 8-10

Bli kjent-aktiviteter:

La klassemiljøet få en kickstart med disse tre enkle aktivitetene. Da lar du elevene bli kjent med hverandre, dere får avklart forventninger og du kan ta en uformell og morsom sjekk av det faglige nivået. Lykke til!

Årsplaner:

Årsplaner i alle fag finner du ved å logge inn i Skolestudio og velge Fagrom for ditt læreverk og ditt trinn. Under punktet "Til lærer" i venstremenyen finner du årsplaner og andre nyttige ressurser. Du finner også mye av det samme innholdet, deriblant årsplaner, i Bokstøtte for ditt læreverk.

Få en rask innføring i Skolestudio og de nye læreverkene

Planleggingsdagene i august er fulle av gjøremål, og i år blir det kanskje ekstra travelt fordi du skal sette deg inn i nye læreverk og nye digitale læremidler?

Gyldendal har gjort det lettere for deg: I videokanalen Gyldendal Fagtid finner du innspilte fagkurs, opplæringsfilmer og webinarer. Våre forfattere og digitalpedagoger gir deg både kunnskap og nyttige tips slik at du kommer raskere i gang.

Nyhet: Bokstøtte i Skolestudio

I Skolestudio, Gyldendals digitale læringsmiljø, finner du gratis digitale læringsressurser til alle våre læreverk som styrker læreboka og støtter bokbrukeren.

Du finner Bokstøtte for ditt fag på startsiden i Skolestudio. Logg inn med din Feide-bruker og klikk "Se mer" for å aktivere tilgang til Bokstøtte i ditt fag.

Hold deg oppdatert på Skolestudio for grunnskolen

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læreverk, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

Maximum logo
Matematikk 8-10

Maximum er praktisk, utforskende og problemløsende matematikk. Elevene undrer seg, er kreative og oppdager matematikken sammen. Dette gir motivasjon og mestring!

Kontekst logo
Norsk 8-10

Kontekst gir oversikt og sammenheng i norskfaget. Et mangfold av tekster og utforskende aktiviteter ruster elevene til å bli kreative og engasjerte språkbrukere.

Element logo
Naturfag 8-10

Element vekker interesse og bygger naturfaglig kunnskap hos elevene. Varierte forsøk og aktiviteter lar elevene oppleve naturfag som et praktisk og spennende fag.

Relevans logo
Samfunnsfag 8-10

Relevans presenterer samfunnsfag som en helhet. Elevene jobber utforskende fra første stund. Slik blir faget relevant for elevenes liv – og for deres framtid.

Enter logo
Engelsk 8-10

I Enter møter elevene tverrfaglige temaer gjennom et rikt tekstutvalg, aktuell ungdomslitteratur og et stort utvalg varierte oppgaver.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899