Gyldendal Logo

La årets skolestart på ungdomstrinnet bli den beste!

Her finner du nyttige ressurser til en god skolestart på ungdomstrinnet.

  • Matematikk 8-10
  • Norsk 8-10
  • Naturfag 8-10
  • Samfunnsfag 8-10
  • Engelsk 8-10
  • KRLE 8-10

Alt du trenger til skolestart

Årsplaner, lærerveiledning, opplæringsvideoer og tverrfaglige opplegg: I Skolestudio finner du nyttige ressurser til skolestarten, både for deg som bruker bok og deg som bruker et digitalt læreverk. Klikk deg inn på ditt fag for å komme i gang:

Kurs og opplæring: Kom i gang!

Gyldendal har gjort opplæringen lettere for deg: I videokanalen Gyldendal Fagtid finner du innspilte fagkurs, opplæringsfilmer og webinarer. Våre forfattere og digitalpedagoger gir deg både kunnskap og nyttige tips slik at du kommer raskere i gang.

I skolestarten vil du også få mulighet til å delta på webinarer som gir deg en grundig innføring i Skolestudio.

Aktiviteter: Kickstart klassemiljøet

La klassemiljøet få en kickstart med disse tre enkle aktivitetene. Da lar du elevene bli kjent med hverandre, dere får avklart forventninger og du kan ta en uformell og morsom sjekk av det faglige nivået. Lykke til!

Veileder til foresatte

Mange foreldre liker å sette seg inn i læremidlene barna bruker. Her får du en komplett guide du kan sende ut, både som tekst og video.

Maximum logo
Matematikk 8-10

Maximum er praktisk, utforskende og problemløsende matematikk. Elevene undrer seg, er kreative og oppdager matematikken sammen. Dette gir motivasjon og mestring!

Kontekst logo
Norsk 8-10

Kontekst gir oversikt og sammenheng i norskfaget. Et mangfold av tekster og utforskende aktiviteter ruster elevene til å bli kreative og engasjerte språkbrukere.

Element logo
Naturfag 8-10

Element vekker interesse og bygger naturfaglig kunnskap hos elevene. Varierte forsøk og aktiviteter lar elevene oppleve naturfag som et praktisk og spennende fag.

Relevans logo
Samfunnsfag 8-10

Relevans presenterer samfunnsfag som en helhet. Elevene jobber utforskende fra første stund. Slik blir faget relevant for elevenes liv – og for deres framtid.

Enter logo
Engelsk 8-10

I Enter møter elevene tverrfaglige temaer gjennom et rikt tekstutvalg, aktuell ungdomslitteratur og et stort utvalg varierte oppgaver.

Horisonter logo
KRLE 8-10

Horisonter legger til rette for felles undring, refleksjon og diskusjon i klasserommet. Læreverket er pluralistisk orientert og tar religions- og livssynsmangfoldet i samfunnet vårt på alvor.

Gyldendal Logo

Kundeservice
Telefon: 22 03 42 01
E-post: support@gyldendal.no

Gyldendal Undervisning
Organisasjonsnummer: 946 163 899