Gyldendal Logo

  Alt du trenger å vite om Skolestudio

  Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.
  Les mer

   Siste nytt! Få nyheter fra Aftenposten Junior skole

   Gyldendal og Aftenposten Junior skole inngår nå et unikt samarbeid. Kombiner den solide kvaliteten fra fagrommene i Skolestudio, det lystbetonte innholdet i Salaby og nyhetsstoffet fra Aftenposten Junior skole – alt på ett sted.
   Les mer

    Tre gode grunner til å teste Skolestudio i dag

    Rikt innhold og fleksibel funksjonalitet sikrer god læring fra første til siste skoleår.
    Les mer

     Chat med oss!

     Som bruker av Skolestudio er aldri hjelpen langt unna hvis du skulle trenge det. Vårt kundesenter tar imot dine spørsmål, enten det er stort eller smått, og samtidig bidrar du til videreutviklingen av våre læremidler.
     Les mer

      På denne skolen bruker de Skolestudio i alle fag – på alle trinn

      – Det jeg liker aller best med Skolestudio, det er at det er enda enklere å variere undervisningen, sier 5. klasselærer Ingeborg Frogner Hasle på Tåsen skole.
      Les mer

      Barneskole

      I Skolestudio finner du innhold i alle fag på alle trinn i barneskolen: De kjente læreverkene Salto i norsk, Multi i matematikk, Explore i engelsk og det ferske læreverket Refleks i naturfag og samfunnsfag. I tillegg har Salaby morsomt og engasjerende innhold i KRLE, kunst og håndverk, kroppsøving, mat og helse og musikk.

      • Naturfag 1-7

      Uteskole med Refleks

      Naturfag er et fag som skal «gjøres» og da er det fint å komme seg ut av klasserommet. Her får du noen eksempler på aktiviteter fra Refleks Naturfag 5-7 som er perfekt til uteskolen.
      Les mer
      • Norsk 1-7

      Uteskole med Salto

      Når våren kommer er det fristende å ta med klassen ut. I norskfaget er det enkelt å finne aktiviteter som egner seg på uteskole. Her får du noen eksempler fra Salto .
      Les mer
      • Naturfag 1-7

      Du er en utforsker – hypotetisk-deduktiv metode for barnetrinnet

      Vi mennesker finner stadig ut mer om verden. Men vi må undersøke skikkelig! Ellers kan vi bli lurt. I Refleks naturfag skal elevene tenke som forskere og få snuse på hvordan hypotetisk-deduktiv metode kan brukes for å undersøke verden
      Les mer

      Ungdomsskole

      I Skolestudio finner du innhold i alle fag på alle trinn i ungdomsskolen: De kjente læreverkene Kontekst i norsk, Maximum i matematikk, Enter i engelsk og de ferske læreverkene Element i naturfag og Relevans i samfunnsfag. I tillegg lanserer vi nå innhold i fagene tysk, fransk, spansk, KRLE, kunst og håndverk, kroppsøving, mat og helse og musikk.

      • Tverrfaglig 8-10
      • Mat og helse 8-10
      • KRLE 8-10

      Id mubarak!

      Etter en måned med ramadan er det på tide å bryte fasten, og det skjer fra solnedgang på ramadans siste dag og hele dagen derpå. Fastebrytingen kalles id al-fitr og feires med at familier møtes, pynter seg, gir gaver og spiser god mat.
      Les mer
      • Tverrfaglig 8-10

      Tidslinje: Bakgrunnen for Ukrainakrisen

      Den 24. februar 2022 startet Russlands president Vladimir Putin en stor invasjon av Ukraina og landene er nå i krig. For å forstå hvorfor dette skjer, må vi se nærmere på noen viktige hendelser i ukrainsk og europeisk historie.
      Les mer
      • Matematikk 8-10

      Fugledansen som algoritme

      Har du noen gang danset «Fugledansen»? Der gjentar du de samme bevegelsene fire ganger på rad. Bli med og dans en algoritme!
      Les mer

      Hold deg oppdatert på Skolestudio for grunnskolen

      Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om våre læremidler, faglig påfyll, undervisningstips og kursinvitasjoner.

      Videregående

      I Skolestudio finner du alle våre digitale læremidler for videregående skole samlet på et sted; både gratis tilleggsressurser for lærer og elev, Smart Øving for matematikk, og de digitale utgavene av læreverkene våre.

      • Norsk SF
      • Norsk YF
      • Historie SF/YF
      • Samfunnskunnskap SF/YF

      Land i krig: Temapakke om Ukraina

      Krigen i Ukraina er skremmende og kan være vanskelig å forstå. Vi jobber derfor med å sette sammen en temapakke om situasjonen i Ukraina og hjelp til å forstå krigen.
      Les mer
      • Norsk SF
      • Norsk YF

      Jenter på do

      Flere av diktene i Ida Lórien Ringdals Jenter på do (2021) har blitt publisert i form av animerte filmer på Snapchat. Sofie Frøysaa har gitt stemme til diktene, illustratør Nora Fikse har stått for animasjonene og R&B-artisten Farida har laget musikken. Vi har nå utarbeidet et undervisningsopplegg til flere av disse filmene!
      Les mer
      • Engelsk SF

      International Women's Day

      March 8 is a great opportunity to discuss equal rights, in the world in general, or more specifically here in Norway. Below you find two teaching resources to practice discussing, and concrete suggestions to get the ball rolling.
      Les mer

      Hold deg oppdatert på Skolestudio for videregående skole

      Meld deg opp på vårt nyhetsbrev for oppdateringer om fagfornyelsen, Skolestudio, undervisningsopplegg, tips og kursinvitasjoner.

       Magien skapes når det digitale møter det analoge

       Betyr økt bruk av digitale læremidler at elevene sitter med nesa i en skjerm hele dagen? Vi har spurt to eksperter og fått gode refleksjoner om både læring, elevengasjement og lærertilfredshet.
       Les mer
       Gyldendal Logo

       Kundeservice
       Telefon: 22 03 42 01
       E-post: support@gyldendal.no

       Gyldendal Undervisning
       Organisasjonsnummer: 946 163 899